"Kun olet aikuinen niin ymmärrät nämä asiat...Sitten aikuisena sinäkin tiedät mistä puhutaan" <--- eieieiei, miksi sen pitää mennä melkein AINA noin? Että kun on vanhempi niin tajuaa "kaiken".

Ei se vaan ole niin. En ymmärrä miksi ihmisten pitää piilotella asioita tai salata asioita lapsiltaan tai lapsenlapsiltaan, koska eikö se ole velvollisuus vanhemmilla ja isovanhemmilla opettaa se lapsi ja lapsenlapsi oikealle polulle ja minkälaista täällä maan päällä nykyään asiat ovat tai menevät. Ja jos se ei ole velvollisuus, niin asioista voi puhua.

Minua itseäni häiritsee ehkä hieman kun meidän suvussa ei oikein mistään asioista puhuta ja kun joku puhuu niin sillä sekunnilla asiaa käydään läpi hetki ja sen jälkeen vaihdetaan johonkin "kivempaan" aiheeseen. Esimerkiksi kun minun poikaystäväni on mukana käymässä vanhemmillani, niin he toki juttelevat ja tulevat toimeen niin kuin heidän pitääkin. Mutta auta armias jos minä menisin suvun ja vanhempien kesken juttelemaan homoudesta tai muusta seksuaali asiasta heille, joka on todella oudon kuuloinen heidän korviin... Eiei, piru irti tai sitten aihe vaihetaan taas johonkin todella mukavaan.

Pakko mainita tähän väliin että on todella hienoa että oliko se nyt Irlanti, hyväksyi homoavioliitot! :) hienoa!!

Mutta te ikinen joka luette tätä ja tunnette sisällänne, että jotain on jäänyt kertomatta tai jostain asioista on jäänyt puhumatta joidenkin teidän rakkaiden ihmisten kanssa, niin ottakaa asia esille. Sitä on aivan turha pidätellä sisällänne. Kaikesta on parempi aina puhua, joko etukäteen tai sitten jälkeenpäin, mutta puhumalla ne asiat selviää.

Minä olen elänyt itse koko elämän hiljaisuudessa, jos puhuin niin ystävilleni, mutta vanhemmilleni ja sukulaisille puhuminen... eip, en osaa sitä koska sitä on aina oltu hiljaa ja kyllähän sitä sanotaan että "meille voit aina kertoa kaiken" mutta se vaatii myös sen kysymyksen "onko kaikki hyvin." Ei se tule itsestään ulos itse saatanasta, joka pitelee kiinni meidän mielestämme. Se henkilö joka kysyy sen "onko kaikki hyvin" on kuin itse joku jumala, joka vapauttaa sinun sisällä asuvan saatanan tai korkeintaan demonin ja pystyt paljon helpommin ja vapaammin puhumaan asioista.

JA jonka jälkeen pystyt taas yhä enemmän ja enemmän olemaan oma itsesi!

Muistakaa ihmiset, jokainen meistä on se oma itsensä, ihan sillä tavalla kuin haluaa. Jokainen on jollain tavalla kaunis ja arvokas, joten älkää antako pienen erilaisuuden herjauttaa tätä kokokuvaa, jota tämä ihminen on!

Rakastakaa kaikkia, niin kuin he olisivat perhettäsi, olkaa heille rehellisiä ja uskollisia. Uskon että tällä tavalla jokainen meistä kokee sen että kuuluu tähän maailmaan!

Koska jos tänne on syntynyt niin miksi on pitänyt syntyä sillä tavalla että jokainen hylkii ja paheksuu sinua ja vihaa sinua koska olet erilainen?? <--- Niimpä. Siinä on jokaiselle kysymys, jota kannattaa hetki pohtia päässä.

Noh mutta minä olen nyt tässä taas vähän avannut itseäni ja paasannut teille! :D mutta tämä olkoon kysymysmerkki jokaisen omassa pääkopassa.

 

Enivei, ihanaa viikkoa kaikille ja kiitos jo etukäteen ja kumarrus sitten jälkikäteen! Peace Out!