Jopas on tullut pientä taukoa tähän kirjoittamiseen, mutta kun kesä tulossa ja töitäkin on niin ei sitä kaikkea kerkeä aina tekemään. :) Saataisiin vielä se aurinko ja kunnon lämpimät ilmat nii voila!
Olen tässä nyt yrittäny myös metsästää jostain suunnalta halpoja rullaluistimia, koska olis niin mahtava kesä illassa käydä vähän luistelemassa, samalla kun ilta aurinko lämmittää mukavasti. :)

Anyway, positiivisistä asioista vitutukseen... "Koska ennen on ollut näin niin sen kyllä tulevaisuudessakin pitäisi olla näin." Oikeasti, kenen ajatusmaailma kattaa tuon lauseen aivan jokaiseen asiaan? Jos ennen vanhaan on homous on ollut sairaus, nii miksi se pitäisi olla tälläkin hetkellä, kun tämä maailma nyt sattumoisin on kehittynyt jne.

Suomessa tällä hetkellä on uutisoitu Siperian puutiaisesta, joka levittää vaarallista aivokuumetta, johon ei ole tyyliin minkäänlaista parannuskeinoa, paitsi rokote. Suurin osa ei käy ottamassa tätä rokotetta, en myöskään siis ole varma otetaanko se ennen vai jälkeen :D mutta kuitenkin, tällainen pyörii nyt uutisissa, mutta eih..jotkut ihmiset kuitenkin jaksavat silti riehua, kuinka avioliitto on miehen ja naisen välinen ja koska raamatussa niin sanotaan, silloin sen täytyy olla näin.

Joo kyllä, raamatussa voidaan niin sanoa, mut come on! avatkaa mieltänne sen verran että nyt on vuosi 2015 ja enään ei eletä raamatun aikoja. Ja ei, minä en kiellä tai halveksu sitä, jos joku raamatun mukaan elää, mutta kun siihen sivuun voisi päivittää tämän homous asian, ja katsoa sitä asiaa vähän tarkemmin, että onko se sitten niin kamalaa. Emme "mekään" kirjoita omaa raamattua jossa heterot poltetaan juhannuskokossa joka vuosi tai kivitetä hengiltä. Ei asian pitäisi olla näin vaikeaa "tasa-arvoisessa" maassa.

Entä jos ihmisen, joka lukee raamattua, elää liikaa tässä maailman suurimmassa satukirjassa (Anteeksi jo etukäteen tuo ilmaisu) niin jos hänen lapsi tai lapsenlapsi on homoseksuaali? Tekeekö hän tälle ihmiselle jotain, kuten salaa pimeällä polttaa hänet saunan takana? Epäilen vahvasti että ei, mutta hän ei luultavasti tahdo enää koskaan nähdä tätä ihmistä joka on väärin, koska hän on silti se sama lapsi tai lapsenlapsi, joka on pyytänyt apua ja nauranut samassa tilassa.

Jotenki nyt vähän hyppii tää mun aihe ja tuntuu jotenkin vaikealta lukea tai kirjottaa tätä, mutta toivottavasti tästä jotain selkoa saa. :D

Minun mielestäni, jos asian kanssa ei voi tulla täysin toimeen, niin ihmisen voi kuitenki hyväksyä sellaisenaan kuin hän on. MUTTA asioita voi rajata tämän ihmisen kanssa jollain tavalla. Jos esimerkkinä ei halua kuulla seksuaalivähemmistöistä tai muista tämän sortin asioista, niin asian voi ottaa puheeksi ja sanoa että "anteeksi en ole ihan sinut tämän asian suhteen, niin voitaisiinko näistä asioista olla puhumatta suvun ja muiden kesken, kun olemme samassa tilassa" <---- Tämä minun mielestäni on aivan ymmärrettävää, mutta kunhan edes sen ihmisen kanssa joka on homoseksuaali, niin voisi kuitenki olla ja jutella muista maailman asioista.

 

Nyt täytyy jo vähän alkaa lopettelemaan tätä tekstiä, ettei mene ihan yli hilseen :D Anyway, koitan nyt kirjoittaa vähän useammin tänne ja jos joskus saisin VIHDOIN tehtyä jonkin näköistä kuva postausta niin ai että! x)

Kiitos jo etukäteen ja kumarrus sitten jälkikäteen! =) Peace out!