Viiniä lipittävä, pinkkiin pukeutuva, ääntä muuttava sekä naisellinen olemus. Kun kuulee sanan homo, ajatellaan suurinpiirtein ensimmäisenä nuo asiat, lisäksi lisätään sinne se pikkusormen heiluttelu. Kun taas kuulee sanan lesbo, ensimmäiseksi ajatellaan että tällainen ihminen ajaa rekalla ja pukeutuu miesten ryysyihin ja tyyliin on todella härskii ja miehekäs. Trans-ihmisistä en ole kuullut stereotypioita, mutta ahdasmielisimmät varmaan ajattelevat että "Ajattele, se on trans-ihminen, sillä on 4 sukupuolielintä ja rintoja ainakin 8 kappaletta. yms yms blaa blaa." <-- tämä siis oli vain esimerkki, joka kuvastuu raivona mun päähäni.

Jokainen tarvitsisi yhden homon, lesbon, biseksuaalin ja trans-ihmisen kaverikseen. Näkisivät asian oikeat puolet, kuten esimerkkinä minä. Pidän joo tiukkoja farkkuja ja tyylikkäitä paitoja, mutta olen melkein kalju, juon olutta jos olen viettämässä iltaa ja teen muuta mitä perus mies joka luokitellaan "porsaaksi" :D Ja on olemassa lesboja, jotka ovat kauniita (okei kaikki ihmiset ovat jollain tavalla kauniita), hoikkia, way out of your league, ja kun kuulevat hänen olevan kiinnostunut tytöistä niin maailma romahtaa :OOO "mut eihän sulla ole rekkaa" uuarghh :D Antakaa sen rekan olla!

Mut ei nyt paneuduta tuohon rekka asiaan kokonaan (Sori mulla pyörii vaan nyt päässä sami hedbergin sketsi aiheesta lesbot.)

 

Sitten on tämä asia, kun miehillä on homo kaveri, ajatellaan "apua hyi, entä jos se yrittää iskeä ja kopeloida." Voin kertoa että jos vastaan tulee heteromies, niin joo tottakai katsotaan että ompas komea, mutta emme me tule periskooppi ojossa vinkumaan seksiä. Meillä on se "tutka." Mutta sitten taas naiset ajattelevat, että homo miehet on niin ihania ja parhaita, koska me emme ole kourimassa heitä ja jotain muuta uknow. O_o

Mutta meneekö se sitten toisinpäin naisilla? Varmaankin, kaveri on lesbo, niin "iiik, se yrittää syödä mut"?? who knows, mä en ole niin hirveenä tästä kuullut mitään, mutta voi se olla. Ja sitten taas tässä tapauksessa miehistä on todella siistiä kun lesbot kuhertelevat.

 

Joka asiassahan on stereotypiat. Vai onko? eiköhän. Mummo ja pappa = automaattisesti päälle 80 vuotiaita, jotka eivät voi enää kunnolla itse kävellä. Tiedän jopa 45 vuotiaita jotka ovat mummuja.

Mutta arvatkaapa ajatteleeko ihmiset että vanhat ihmiset ovat seksuaalivähemmistöjä tai sukupuolivähemmistöjä? No ei, tai suurin osa ei varmaankaan. Koska tämähän on tällainen nuorten villitys, että kaikkea on kokeiltava. Mutta toisaalta vanhemmat ihmiset jotka ovat homoja, niin heidän nuoruudessaan ei varmaan oikein voinut sitä kaapin ovea avata, koska sairaudeksihan se luokiteltiin joskus.

 

Olikohan vielä muuta? Tänään lyö pää niin tyhjää, että kun aloin kirjoittamaan tätä, ei mulla ollut edes aihetta ja ei oikeen saa puettua mitään sanoiksi. Maanantai?

No mutta tämä päivä vielä töitä ja sitten on parin päivän vapaat, niin voi rauhassa ajatella ja rentoutua :) Koitan vapailla päivittää tätä, mutta jos en jaksa tai muista niin viimeistään sitten viikonloppuna :P

Jos ajatuksia herätti tai mielestänne en kaikkea tuonut ilmi stereotypioista, olkaa hyvä ja kommentoikaa =) Kiitos jo etukäteen ja kumarrus sitten jälkikäteen. Peace out!