Huhhuh..

Miten se meniki näin vaikeaksi :D Tarkoitus oli kertoa ja kirjoittaa peleistä tänne niitä näitä, mutta tässä nyt kahden päivän ajan yrittäny miettiä, että mitähän sitä kirjottaisi ilman tulosta. Ehkä keskityn sitten vaan itse siihen pelaamiseen ja kirjotan tänne aaaivan muuta, esimerkiksi elämästäni.

"Helvetin hintti" "hyi jotaki homoja." Juu no itse en ole tällaista kuullut koskaan, mutta joillekkin tämä on tuttua ja arkipäiväistä. Kyllä, olen seksuaalivähemmistöön kuuluva mies, asun poikaystäväni tai no kihlattuni kanssa yhdessä rivitalon kolmiossa. Mutta en aina ole kuulunut vähemmistöön. Niin kuin jotku ihmiset jotka ovat vähemmistöjä vastaan ja sanovat "Miksi joku valitsisi homoseksuaalisuuden, kun voi elää heteronakin.. Ei, asia ei mene niin, jotkut sen huomaavat nuorena, jotkut vähän vanhempana, kuten olen jostain lukenut kuinka 20 vuotta naimisissa naisen kanssa ollut mies, oli tullut kaapista ulos ja huomannut olevansa homoseksuaali.

Aivan kuten minun kohdallani, okei en ole ollut 20 vuotta naimisissa, mutta löysin itseni vasta myöhemmin. Se ei ole sama asia kuin valita harrastus. "Hmmm, pidän jalkapallosta paljon joten voisin ruveta harrastamaan sitä" niin ei kukaan ole koskaan ollut: "Hmm, pidän miehenä miehistä paljon joten voisin ruveta harrastamaan niitä" <--- come on, be a realistic.

Tajusin kyllä nuorempana, 15-16 vuotiaana, että pidän molemmista, tytöistä ja pojista. Ajattelin, kuten varmaan moni muukin jossain vaiheessa, että se on vain joku vaihe. Mut ei, minulla biseksuaalisuus oli vain eteinen tähän minun oikeean minääni ja maailmaani. Olen seurustellut vakavissani ainoastaan yhden naisen kanssa ja ei ei, en tajunnut siinä suhteessa olevani homo vaan kyllä me olimme jopa 2,5 vuotta yhdessä, mutta tämän suhteen jälkeen lähdin katsomaan ja etsimään tarkemmin ajatuksiani ja pääkoppaani. Ja se kannatti.

Kehottaisin myös muitakin jotka edes hieman miettivät olevansa erilaisia ja ajattelevat että "voinko nyt oikeasti muka tykätä samasta sukupuolesta" niin antakaa mahdollisuus sille ajatukselle ja etsikää itseänne, sillä eikö meidät nyt ole luotu tänne olemaan niitä omia itsejämme joita olemme, emmekä esittämään jotain jumalan julmaa teatteria.. :D

Noh mutta, eiköhän me jätetä tämä seuraavaan kertaan. Kiitos jo etukäteen ja kumarrus sitten jälkikäteen. Peace out!