https://www.youtube.com/watch?v=_Th3cXXZJN0 <--- Sopii oikein hyvin tämän päivän säätilaan! ;D

Good morning!

On nyt tässä ollut viikon tauko kirjoittamisesta, koska ajattelin vähän pitää taukoa ettei ihan heti kyllästy tähän touhuun. :D Tällä kertaa ei ole niinkään mitään varsinaista aihetta mistä kirjottaa, mut aina sitä jotain on. Elikkä mitähän sitä?

No tuota lunta tuolla ulkona alkaa olemaan taas ihan tarpeeksi, koska kohta on pääsiäinen ja pitäisi autoon vaihtaa kesärenkaat. No ehkä katotaa niiden vaihtamista sitten tuossa vappuna, jos tuo lumen tulo vaikka stoppais jossain vaiheessa.. Mut onneks tällaset lumisade päivät voi oikein mielellään istuskella kotona ja katsoa sarjoja ja leffoja koneelta ja pelata vähän LoLia ja Diabloa!

Oon nyt tässä viime päivät netflixistä katsellut "How i met your mother" nimistä tv-sarjaa, pyörii telkkarissa nimellä "Ensisilmäyksellä" <--- Mua on aina häirinnyt ihan hirveesti suomennokset en tiiä miksi, koska onhan se totta että ei se niin hyvältä kuulostaisi suomessa "Seuraavaksi alkaa "kuinka tapasin äitisi/äitinne" mut silti se pistää ihan hirveästi silmään :D toinen on "My name is Earl" = "kovan onnen kundi"

Kuitenki himymiä olen nyt katsonut ja tuota pakko myöntää että ei ole ensimmäinen kerta kun katson tuota sarjaa. Voin sanoa että välillä toisella näytöllä tai pelin taustalla pyörii himym ja pystyn etenemään jakson kerrallaan pelkästään kuulemmalla vuorosanat, sen verran monta kertaa tullut katsottua nuo 9 kautta tuosta sarjasta. Toinen on myös Frendit mitä pystyy pelkällä korvalla seuraamaan ja tietämään mitä tapahtuu.

HIMYM käsittelee Ted nimisen miehen elämää New Yorkissa ja kuinka hän käy läpi kaikenlaista löytääkseen itselleen vaimon ja hän kertoo tuota tarinaa hänen lapsilleen että kuinka se tapasi niiden äidin. Todella hyvä sarja, itkua naurua vihaa..kaikkia tunteita herättelee tuo sarja, aivan kuin frenditkin.

American Horror Story ja The Walking Dead on myös mitä olen seuraillut tässä viime aikoina, todella todella TODELLA hyviä sarjoja nuokin. Harmi vaan että Netflixissä ei ole kuin 3 kautta näistä, MUTTA kaverini kertoi sellaisen ilmaisen ohjelman joka on melkein samanlainen kuin netflix. Sen niminen ohjelma kuin "Popcorn time." En ole vielä kokeillut kuinka se toimii, mutta kuulemma siellä on kaikki kaudet The Walking Deadista. Pitäisi saada aikaseksi viimeistellä nuokin sarjat ja alkaa etsimään taas uutta sarjaa mitä olisi mielenkiintoista seurata.

Pääsiäinen tulossa ja samalla myös töistä viikonloppu vapaa ELI 4 päivän vapaat! Mutta sehän hujahtaa niin ettei kissaa kerkeä sanoa. Mutta kuitenki aion nauttia!

Ajattelin jossain vaiheessa, kun vaan saa aikaseksi ottaa kuvia, niin tehdä vähän kämppä postausta, että minkälaisessa luukussa sitä asustellaan.

No mutta ei muuta kuin kiitos ja muna rikasta pääsiäistä kaikille jo etukäteen ;) ja kumarrus sitten jälkikäteen! Peace out!

P.s. Aamu jumitus on edelleen päällä nii jos teksti vaikuttaa siltä että hypitään asioista toiseen ja vähän sekavaa, niin ei hätää, minä vasta heräilen tähän päivään! :D